Martorell

Lluís Tomàs: “Per fi tindrem el centre d’Automoció a ple rendiment”

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Govern aprova la gestió integrada de la formació professional del Centre d’FP de l’Automoció de Martorell

El portaveu socialista Lluís Tomàs ha valorat que “per fi tindrem el centre a ple rendiment en el que pel PSC ha estat un tema prioritari”. Tal com ha explicat “a partir d’ara oferirà l’oportunitat de formació continuada i certificada vinculada a la demanda real del sector de l’automoció” ha dit Tomàs.

El candidat a municipals ha valorat positivament  que “les mocions i plecs que hem presentat hagin estat escoltades i per fi es promocioni aquest centre, que preveu també la certificació dels títols i certificats professionals, formació contínua certificada, ocupacional i de demanda per les empreses del sector."

L'aprovació d'aquest tema respon a la pregunta que va formular la diputada Esther Niubó al respecte, per part del Grup Socialista al Parlament.

El portaveu espera que es doti aviat d’un consell de formació i empresa “tal com dicta la resolució del govern” i que es garanteixi el bon funcionament del centre “que és un pas endavant en formació i ocupació al nostre municipi” ha dit Tomàs.