Martorell

Lluís Tomàs: “M’hi deixaré la pell per aquesta ciutat”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Més de 200 persones han participat a la presentació del candidat socialista a #Martorell , Lluís Tomàs.

La candidata a Castellví, Vicky Castellanos ha destacat d’ell que és “l’alcalde de les persones. Incansable i preocupat tant pel que l’han votat com pels que no”.

El diputat al Congrés, José Zaragoza ha remarcat que “els i les socialistes som els que hem estat sempre al costat de les persones, en els moments bons i en els dolents” afegint que “no som del tipus de polítics que viuen del conflicte, perjudicant a la societat, o dels que es van a fer el ridícul a Waterloo”.

Per últim, el diputat ha remarcat que Lluís Tomàs “sap treballar per la gent, buscant el diàleg i l’acord”.

El candidat, Lluís Tomàs, ha recordat que “el PSC a Martorell ha posat per sobre dels interessos de partit el bé dels i de les ciutadanes, no com fa aquest ajuntament.”

El candidat ha volgut destacar que “hem treballat des de l’oposició per estar al costat de qui més ho necessita, donant suport als pressupostos per exemple” tot i que ha recordat que “aquest tracte no ha estat recíproc per part del govern”.

Tomàs ha explicat que “tenim un projecte il·lusionant, seriós, que vol equilibrar els barris i treballar per solucionar els problemes de la gent”.  I ha afegit: “m’hi deixaré la pell per aquesta ciutat des de la proximitat, a peu de carrer, barri a barri. Els q em coneixeu sabeu q no sé fer-ho de cap altra manera”.

 

Fitxers adjunts: